Union - Elán

Az UNION-Elán befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó, teljes életre szóló életbiztosítás kitűnő partner a jövőről való gondoskodásban. A folyamatos megtakarítás mellett lehetőséget nyújt nagyobb eseti többletbevételek befektetésére is, ezáltal biztosítja a dédelgetett célok anyagi hátterének megteremtését.

 • Segít felkészülni a váratlan események okozta anyagi következményekre.
 • Az Ön hűségét az UNION duplán jutalmazza!

Kettős bónuszrendszerrel jutalmazzuk hűségét!

I. Automatikus díjvisszatérítés

Amennyiben Ön hosszú távú céljait szem előtt tartva folyamatosan fizeti biztosítása díját, társaságunk díjazza hűségét, ezzel is hozzá járulva céljai teljesüléséhez. A 10. évben a legalacsonyabb éves díjának 100%-át jóváírjuk szerződésén. Amennyiben nemcsak 10, de 15 és 20 éven keresztül fenntartja szerződését, úgy a 15. és 20. évben a legalacsonyabb éves díj további 50-50%-át írjuk jóvá az Ön számára
 

II. Választható bónusz

A szerződés megkötésekor Ön 5%, 10%, 15% mértékű bónuszt választhat, de dönthet úgy is, hogy nem él a felkínált bónusz lehetőségével. Amennyiben 13 éven keresztül takarékoskodik, a választható bónusz lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a 13. biztosítási évfordulón az eredeti megtakarítása növekedjen. A bónusz kifizetendő értéke részben az Ön bónusz választásától és fizetendő díjától, részben pedig attól függ, hogy a többi ügyfél hűséges maradt-e biztosításához.
Abban az esetben, ha ügyfelünk bónuszt választ, és hosszabb távú megtakarítási célját feladva a 13. biztosítási évforduló előtt visszavásárolja a szerződését, akkor a szerződés visszavásárlási értéke a választott bónusz százalék értékével csökkeni fog. Azon ügyfelek bónusza, akik a 13. évforduló előtt szerződésüket visszavásárolják, szétosztásra kerül a hűséges ügyfelek között. A szétosztásra kerülő rész attól függ, hogy azok közül, akik bónuszt választottak mennyien fogják megszüntetni a szerződésüket.

 

 

 

 

 

 

 

Hosszú távú célok megvalósítása

Az UNION-Elán életbiztosítással megvalósíthatja különböző, hosszú távú céljait.

 • Ideális megoldás gyermeke, unokája jövőjének anyagi megalapozására, felsőfokú tanulmányaik finanszírozására, az önálló életbe való elindításukra.
 • Segítséget nyújthat idős szülőkről való gondoskodás esetén is.
 • Folyamatos vagy egyszeri, nagyobb összegű megtakarításaival nyugdíjas éveinek gondtalanságát is megteremtheti.
 • Anyagi biztonságot nyújt tragédia esetén a hátramaradottaknak, ezért nélkülözhetetlen családfenntartók számára.
 • Vállalkozásoknál kedvező juttatásként használható fel a vezetők és a munkavállalók motiválására, ráadásul a biztosítási díj költségként elszámolható, így a társasági adóalapját csökkenti.*

*Kivéve tartamosított szerződések esetén.


Kiegészítő védelem

Szabadon kiválaszthatja, hogy melyek azok a váratlan események, amelyekre fel kíván készülni.
Gondoskodás tragédia esetén: Gondoskodjon családja anyagi biztonságáról tragédia esetén az UNION-Rizikó Extra kockázati életbiztosítással, mindezt kedvező díjért! Különböző események esetén különböző a szolgáltatás szintje.

 • halál: választott biztosítási összeg,
 • baleseti halál: másfélszeres összeg,
 • közlekedési baleseti halál: kétszeres összeg,
 • balesetből eredő maradandó egészségkárosodás: másfélszeres összeg*,
 • közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás: kétszeres összeg*.

* Az egészségkárosodás arányában.


Baleseti védelem: : A legváratlanabbul akkor ér egy családot a tragédia, ha nem betegség miatt történik, hanem baleset okozza azt. Mégis van lehetőség az ebből fakadó negatív anyagi következmények csökkentésére. Szolgáltatásunk az alábbi esetekben segíti családja életét a nehéz időkben:

 • halál,
 • maradandó egészségkárosodás,
 • csonttörés,
 • kórházi ápolás,
 • műtét.

Betegségi védelem: Súlyos terheket róhat a családra egy súlyosabb betegség is, ebben segít a betegségi védelem kiegészítő csomag:

 • műtét esetén térítés,
 • térítés a kórházi ápolás időtartamára,
 • „második orvosi vélemény": súlyos betegségben szenvedő betegek rövid időn belül megerősítő orvosi szakvéleményhez juthatnak a már meglévő leletekről nemzetközileg elismert szakorvosoktól.


Széles körű befektetési lehetőségek


Alacsony kockázatú befektetési alapok - a hozam egyenletesen alacsony: Magyar Pénzpiaci, UNION-Garantált*
Közepes kockázatú befektetési alapok - a hozam általában magasabb, de lehet alacsony is: Abszolút, Dinamikus, Magyar Államkötvény, Progresszív
Jelentős/magas kockázatú befektetési eszközalapok - a hozam lehet extrém magas, de lehet alacsony is, extrém árfolyamingadozások: Arany, Európai Részvény, Közép-Európai Részvény, Magyar Részvény, Pénzügyi Szektor Részvény, UNION-Ázsiai Részvény, UNION-Dinamikusan Fejlődő Piacok Részvény, UNION-Energia és Nyersanyag Részvény, UNION-Euro, USA Részvény
UNION-Garantált befektetési eszközalapba elhelyezett egyösszegű megtakarításaira a biztosítás tartama során 100% tőkegaranciát, valamint hozamvédelmet biztosítunk!
*eseti, egyösszegű megtakarítások elhelyezésére

Ingyenes Árfolyam-monitor szolgáltatás

A pénzpiaci folyamatok indokolttá teszik a befektetések, megtakarítások, illetve az egyes eszközalapok alakulásának aktív figyelemmel kísérését. Weblapunkon naponta követheti az eszközalapok alakulását: www.unionbiztosito.hu.

További segítséget nyújt az Árfolyammonitor szolgáltatás, amellyel megvédheti megtakarítását a nagyobb árfolyamesésektől kedvezőtlen tőzsdei körülmények között is!

A szolgáltatás keretében Ön határozza meg azt a maximális árfolyamesést, amit hajlandó elviselni, így az árfolyamok esésekor limitálni tudja veszteségét.

 Jellemző tulajdonságaink:

kreatív megoldások
személyreszabott tanácsadás
piacvezető árak