Gondoskodás

megéri időben elkezdeni

A nyugdíjrendszer átalakítása,
a magánnyugdíjpénztárak meg-
szűnése ráirányította a figyel-
met az időskori öngondoskodás
fontosságára. Egyre többen látják
át azt, amit a szakemberek már
évek óta mondanak:
a felosztó-kirovó elven működő
rendszerekből aligha várhatunk
akkora nyugdíjat időskorunkra,

Referenciák

ügyfeleink bizalma

Ügyfeleink bizalma a legnagyobb
elismerés számunkra. Az, hogy
minket választottak, nemcsak
megtiszteltetés, hanem felelős-
ség is. Munkánk mércéje az
ügyfeleink elégedettsége. Megol-
dásainkban ötvözzük az üzleti
tanácsadó kollégáink tapasztala-
tait az ügyfelek igényeinek
felmérésében, kiszolgálásában

Újdonságok

a Qualitativónál

Union - Elán

Állásajánlatok

 Új Kollégáink

 

 

 

Vezető munkatársaink

Tóth Gábor, +36 70 330 5603, toth.gabor [kukac] qualitativo.hu

Dióssi Zoltán, +36 20 428 2062, diossi.zoltan [kukac] qualitativo.hu

Müller Zsolt, +36 30 655 8967, muller.zsolt [kukac] qualitativo.hu

Pocsai Miklós, +36 30 962 7984, pocsai.miklos [kukac] qualitativo.hu

Sánta Péter, +36 70 339 8720, santa.peter [kukac] qualitativo.hu

Korondi Krisztián, +36 70 287 2003, korondi.krisztian [kukac] qualitativo.hu

 

Tóth Gábor

Ügyvezető igazgató, vezető tanácsadó

 Az értékesítési szakember és sikertrénera pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem főiskolai karán, Emberi Erőforrás Fejlesztés szakirányon diplomázott. Szakmai tapasztalatait multinacionális biztosítótársaságoknál szerezte, ahol több éven át sikeresen vezetett direkt értékesítési ügynökségeket.

Rátermettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 10 éve saját vállalkozásait üzemelteti eredményesen. Több éve vezeti az egyik dinamikusan növekvő és Magyarországon működő biztosítótársaság legsikeresebb ügynökségét. Kimagasló eredményeiért számos elismerésben, szakmai kitüntetésben részesült. Kedvtelésből értékesítési tréningeket vezet különböző cégek felkérése alapján.

 

Dióssi Zoltán

Értékesítési igazgató, befektetési szaktanácsadó

 Sikeres értékesítő, vállalkozó szellemű ember vagyok. Az élet  számtalan olyan helyzettel, kihívással kínált meg, melyek lehetőséget adtak a folyamatos  fejlődésre, útkeresésre.
Felnőtt fejjel költöztem Németországba, ahol megismerhettem az alkalmazotti lét napos és árnyas oldalát is. Hazatérésem után rögtön az értékesítésben helyezkedtem el, ami nem akkori életem álomfoglalkozása volt, mégis rettentő energiával vetettem bele magam. Küzdve a pálya nehézségeivel megmaradtam az értékesítés világában. Ennek immár 17 éve. Vissza és előre tekintve most már bizton állíthatom, hogy ez volt eddigi pályafutásom legjobb döntése.

Akkor találkoztam életem egyik legmeghatározóbb emberével, Tóth Gáborral, aki felismerte a bennem rejlő lehetőséget, tehetséget, és akinek az oldalán elindultam a vállalkozó lét göröngyös útján.

2001 szeptembere óta dolgozom a Qualitativo Kt.-vel és négy éve megalapítottam saját tanácsadó cégemet. Szakterületeim a befektetési tanácsadás és megtakarítás tervezés.Feleségemmel két gyermeket nevelünk.

 

Müller Zsolt

Befektetési tanácsadó

  „A legfontosabb üzenetem az ügyfeleimnek és leendő partnereimnek, hogy az idősödés a leghétköznapibb emberi tapasztalás, amely az ígéret szivárványaként ível át az emberiség közössége fölött. Olyan mélységesen emberi, hogy képes áttörni a gyermekkor és a felnőttkor, valamint a felnőttkor és az időskor között húzódó mesterséges korláton. Minden pillanat egy lépés ezen a közös úton. A jelenben fel kell ismernünk a megtett utat. Hol állunk most, helyes-e az irány? Elvakított a megfelelés és a látszatnak élés? Sok mindenről meg kell tanulni lemondani. Ez ne a nyugdíj legyen!

A pénzügyi bölcsességet tanítani kell és folyamatosan fejleszteni ezt a tudást, mert a megszerzett tapasztalatainkkal tudunk éket verni a jelen ingoványos omladozó falán.  A legbölcsebb döntés pedig az, ha felmérjük a lehetőségeinket, amit a mában tehetünk a jövőnkért; hogy hiszünk-e benne és áldozatokat hozunk érte. Ez a mai világban anyagi lemondással jár.”

 

Pocsai Miklós

Befektetési tanácsadó

 Korunk egyik legnehezebb feladata bíznunk valakiben, hiteles tanácsot kérni, legyen ez magánélet, vagy az élet más területe! A pénzügy, a biztosítás is egy ilyen terület, ahol kölcsönösen kell megbecsülni azt a tapasztalatot, lojalitást, amit 12 éve sugárzom az ügyfeleim felé! Fontosnak tartom a minőséget, az őszinteséget, a felkészültséget. Ügyfeleim biztosak lehetnek abban, hogy hosszú távon maguk mellett tudhatnak egy lelkiismeretes, tapasztalt tanácsadót.


A Qualitativo Kft. kis „családjának” tagjaként Örömmel segítek céljai elérésében, legyen az nyugdíjtervezés, vagy gyermeke jövőjének a biztosítása!

 

 

Sánta Péter

Befektetési tanácsadó

 35 éves vagyok, egy nagyszerű feleségem és két csodálatos gyermekem van. Borsod megyében Kazincbarcikán nőttem fel egy teljesen átlagos családban. A szüleim azt sulykolták belém, hogy  tanuljak, legyen egy jó állásom ahonnan majd mehetek nyugdíjba, hiszen ők ezt az életet élték. Ezt megfogadva az állami szférában helyezkedtem el  1995.-ben.  Nap mint nap bejártam dolgozni,  és ez így ment hosszú éveken keresztül, meg voltam győződve, hogy jól haladok a nyugdíj felé.  2004.-ben találkoztam a Dióssi Zoltánnal akinek a mai napig nagyon hálás vagyok hiszen az általa irányomban tanúsított kitartásának és tanításainak következtében  elindultam az értékesítés izgalmakkal teli útján.   Mai fejemmel úgy mondanám, hogy a biztos állást felcseréltem a stabil haladásra. A célom az, hogy embereknek információt adjak át, hogy ráébredjenek arra, hogy ha saját maguk nem kezdenek el gondolkodni és gondoskodni a jövőjükről, akkor ezt senki nem fogja helyettük megtenni.   2004.-ben csatlakoztam a Qulitativo Kft. csapatához. 

 

Korondi Krisztián

Befektetési tanácsadóUnion - Elán

Az UNION-Elán befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó, teljes életre szóló életbiztosítás kitűnő partner a jövőről való gondoskodásban. A folyamatos megtakarítás mellett lehetőséget nyújt nagyobb eseti többletbevételek befektetésére is, ezáltal biztosítja a dédelgetett célok anyagi hátterének megteremtését.

kérjen megkeresést

Amennyiben Önt érdeklik cégcsoportunk szolgáltatásai,
itt kérheti személyes jelentkezését, illetve,
ha Ön már ügyfelük, itt is jelezheti további igényét
a szolgáltatásainkra. 

Jellemző tulajdonságaink:

kreatív megoldások
személyreszabott tanácsadás
piacvezető árak

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

1149 Budapest,
Nagy Lajos Király útja 214.
Tel./Fax:  (+36 1) 433-3380
Pintér Lilla irodavezető (70) 330-5603